Tancar

La nostra Clínica va ser fundada el 1978 per la Dra. Francesca Clusellas Lloret

La seva preparació professional, la seva qualitat humana i la seva personalitat apassionada per l'odontologia li van permetre oferir el millor tractament per al pacient i fonamentar el creixement i la solidesa d'una clínica que ha estat i és un referent indubtable a través dels anys

Des de llavors hem presentat una trajectòria de solidesa i prestigi en el sector odontològic.

• 1978 - Inicia el seu projecte al carrer de Montcada, 2 amb la primera clínica dental.

• 1991 - A causa de les necessitats que es van anar generant pel gran creixement de la població i dels pacients, es va traslladar aquesta clínica a la plaça Major, n. 1, 1r 3a. Les noves instal·lacions tenien un disseny avantguardista que acollia els pacients amb confort i comoditat, prestant sempre un servei de qualitat.

• 2000 - Inaugurem la segona clínica, a cinc carrers de la primera, les dues estan ubicades en zones privilegiades: la plaça Major i la plaça de Catalunya.

Amb l'arribada de nous professionals neix la necessitat de tenir una sala d’operacions i instal·lacions radiològiques adequades a les demandes de les noves tecnologies. L'equip creix sense oblidar el caràcter familiar que sempre ens ha distingit. És en aquest moment quan la clínica dental es converteix en Clusellas dental.

• 2010 - Es remodela íntegrament la clínica de la plaça Major, s’hi crea una àrea d’esterilitzacions, i s’adapta per a minusvàlids.

Aquests anys d'experiència ens han permès arribar al present, amb la formació dels professionals al més alt nivell com ho demostren les titulacions en diferents especialitats de l'odontologia avalades pels màsters que posseixen.

Els amplis coneixements de l'equip permeten una atenció multidisciplinària.

A les titulacions i continus estudis científics dels professionals, s’hi suma la preocupació constant pel que fa a la incorporació de nous tractaments, innovacions tecnològiques i els aparells d'última generació.

Estem orgullosos d'explicar la nostra trajectòria, amb ella volem transmetre que som un equip humà, sòlid i experimentat que comparteix una filosofia odontològica en comú. Honestedat, saber i bon fer, és el que oferim als nostres pacients.